Tuingrind.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Tuingrind bestellen op basis van uw postcode

Bij Tuingrind.net kunt u grind bestellen op basis van uw eigen postcode. We hebben verscheidene distributiepunten waar het tuingrind vanuit gedistribueerd kan worden en dat is prettig voor u. Hoe dichter u bij het distributiepunt woont, hoe gunstiger de prijs die we u kunnen berekenen voor transport. Of u nu 2 m3 tuingrind wilt bestellen, 50 m3 of nog meer kuub: voor iedere hoeveelheid geven we u graag de voordeligste kuub prijs voor tuingrind.

In een paar stappen het gewenste aantal m3 tuingrind bestellen

Tuingrind bestellen is voordelig en eenvoudig, in een paar klikken bezorgen wij het tuingrind bij u thuis:

 1. Vraag een prijs aan op basis van een postcode
  Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 tuingrind en eventueel de gewenste leverdatum in het invoerveld rechts bovenin deze website in.
  U ontvangt van ons een vrijblijvende prijs per mail;
 2. Plaats de bestelling voor de gewenste hoeveelheid kuub tuingrind
  Via de link in de offertemail kunt u bestellen door uw NAW gegevens aan ons door te geven. U ontvangt van ons per mail de factuur en de bijbehorende betaallink van iDeal;
 3. Betalen middels iDEAL
  Zodra u heeft betaald middels iDeal of vooraf per bank, geven we de transporteur opdracht het aantal bestelde m3 tuingrind te bezorgen op de door u gekozen en overeengekomen dag.

Kan ik het gewenste aantal kuub tuingrind zowel los gestort als in big bags bestellen?

Ja, u kunt het aantal m3 tuingrind los gestort of in big bags bestellen. Het minimum aantal kuubs dat u kunt bestellen is 0,5 kuub. Het voordeel van tuingrind bestellen in big bags is dat er minder grind achterblijft op de plaats waar het gestort is. De big bag wordt uw eigendom, deze kunt u als grof vuil meegeven met de reinigingsdienst. De prijs van een big bag tuingrind ligt gemiddeld gezien hoger dan los gestort. Dat komt door de toevoeging van de big bag zelf, maar ook is het type vervoer kostbaarder, zie prijzen. Bij hoeveelheden groter dan 10 m3 tuingrind is het verstandig om los gestort te bestellen, dat scheelt namelijk in de prijs. Vanaf 10 m3 tuingrind offreren we daarom alleen nog maar los gestort omdat tuingrind geleverd in big bags dan al bijna het dubbele kost ten opzichte van los gestort. Wilt u 10 m3 tuingrind of meer bestellen geleverd in big bags, vraag dan vrijblijvend een kub prijs aan.

Waarom tuingrind laten bezorgen door ons:

 •   Uw postcode bepaalt de prijs
 •   Voordelig tuingrind bestellen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Tuingrind kopen is eenvoudig
 •   Bezorging in heel Nederland
 •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig tuingrind betalen met iDeal van Mollie

www.tuingrind.net

Tuingrind voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Tuingrind.net bezorgt alleen in Nederland!