Tuingrind.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Toepassingen van tuingrind

Tuingrind wordt onder andere gebruikt als (half) verharding voor een oprit of een parkeerplaats bij een huis. Maar het wordt ook veel gebruikt als decoratie voor in een tuin.

De ronde vorm van grind maakt het prettig om op te lopen. De ronde vorm van grind wordt verkregen doordat gesteente door een rivier wordt rondgeslepen. Grind voor in de tuin kan gebruikt worden als siergrind, maar ook voor de oprit of als decoratief siergrind. De meeste soorten grind zijn hard genoeg om gebruikt te worden als toepassing voor zwaardere belasting zoals een auto. Het tuingrind dat wij leveren is daar geschikt voor. Tuingrind kan daarnaast ook gebruikt worden voor drainage. Ons tuingrind wordt ook wel eens gebruikt als ballastgrind op een dak van een huis of garage. Om uw dak in goede conditie te houden, is het tuingrind maat 4/16 dat wij leveren voor op een dak ook een goede oplossing. Ons tuingrind zorgt voor een goede waterdoorlaarbaarheid door de ronde vorm van het tuingrind.

Andere benamingen van tuingrind

Voor andere benamingen van grind: klik hier.

Wilt u iets weten over eigenschappen van tuingrind of het berekenen van de hoeveelheid tuingrind, klik dan op onderstaande onderwerpen:

Waarom tuingrind laten bezorgen door ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Voordelig tuingrind bestellen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Tuingrind kopen is eenvoudig
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig tuingrind betalen met iDeal van Mollie

www.tuingrind.net

Tuingrind voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Tuingrind.net bezorgt alleen in Nederland!