Tuingrind.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Tuingrind laten bezorgen: in big bags of los storten

U kunt uw tuingrind ergens zelf halen met een aanhanger, maar om tuingrind te laten bezorgen is uiteraard een stuk prettiger. Zeker bij grotere hoeveelheden raden we aan: laat het grind bezorgen. Tuingrind bezorgen we in een big bag of we kunnen het grind los storten. 1 kuub tuingrind vertegenwoordigd een behoorlijk gewicht. 1 kuub weegt ongeveer 1.500 kilo, net zo zwaar als een redelijk grote gezinsauto. Dus als u 5,5 kuub tuingrind nodig heeft, komt het totaalgewicht al boven de 8 ton uit (8.250 kilo!).

Tuingrind.net bezorgt vanuit diverse distributiepunten, we kunnen tuingrind in big bags bezorgen maar we kunnen ook het tuingrind los storten. Wilt u weten wat het kost om tuingrind te laten bezorgen? Vraag bij ons een prijs aan op basis van een postcode door het invoerveld rechts bovenin in te vullen.

Wij bezorgen uw tuingrind op een door u gewenste dag

Laat uw big bag tuingrind bezorgen of uw tuingrind los storten op een dag die u het beste past. Deze dag kunt u aangeven in het invoerveld rechts bovenin op deze website. Tuingrind.net levert alleen op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag. Een exact tijdstip afspreken is niet mogelijk. Maar wel wordt u kort voor het levertijdstip gebeld door de chauffeur zodat u niet de hele dag op de bezorging hoeft te wachten. U kunt met de chauffeur overleggen waar u het tuingrind wilt laten storten of de big bag geplaatst wilt hebben. Bij de meeste distributiepunten kan worden aangegeven of het tuingrind in de ochtend of in de middag moet worden bezorgd. De keuze om te leveren in een big bag of het tuingrind los te storten is uiteraard aan u: maar bij grotere hoeveelheden is tuingrind los storten goedkoper dan grind leveren in een big bag.
Nb. Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 werkdagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.

Een big bag tuingrind bezorgen we met een stenentrailer of een portaalwagen

Bij Tuingrind.net bezorgen we tuingrind in een big bag met een stenentrailer of een portaalwagen. Een stenentrailer kan een lengte hebben tot maar liefst 18 meter en kan alleen op een doorlopende weg een big bag tuingrind plaatsen. De kraan op een gemiddelde stenentrailer kan tot ongeveer 3 meter een big bag tuingrind naast de vrachtwagen plaatsen. Een portaal(vracht)wagen is een stuk kleiner en wendbaarder, ideaal voor het bezorgen in een grote stad.

De big bag als verpakkingsmateriaal bevat geen statiegeld, deze hoeft dus niet geretourneerd te worden. De big bag kan dus aan de reinigingsdienst worden meegegeven als grof vuil.

Tuingrind storten we met een kiepwagen/ kipper

Tuingrind storten kan met verschillende typen kippers. De lengte van een kipper varieert, tussen de 13 en 16 meter. Op YouTube kunt u een voorbeeld van een kiepwagen bekijken.

In overleg met de chauffeur kunt u samen een geschikte losplek bepalen om het tuingrind te storten. De prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 8 x 4 kipper, de aandrijving is beperkt tot 4 wielen en kan daarom alleen op een verharde ondergrond rijden. De prijs voor een 8 x 8 aangedreven kipper ligt hoger maar deze kan ook op onverharde ondergrond rijden maar niet op natte, drassige ondergronden. Het is aan de chauffeur te bepalen of het verantwoord is om het tuingrind op de door u aangegeven stortplaats te storten of niet. Houd er rekening mee dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 10 kuub tuingrind uitkomt op een slordige 43 ton. Eventuele schade aan de oprit, trottoir of andere ondergronden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van het tuingrind. Heeft u maar 1 of 2 kub tuingrind nodig? Dan is bezorgen in een big bag ook een goede optie.

 

Waarom tuingrind laten bezorgen door ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Voordelig tuingrind bestellen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Tuingrind kopen is eenvoudig
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig tuingrind betalen met iDeal van Mollie

www.tuingrind.net

Tuingrind voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Tuingrind.net bezorgt alleen in Nederland!