Tuingrind.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat bepaalt de prijs van tuingrind?

De prijs voor tuingrind wordt bij Tuingrind.net bepaalt door het invoeren van een postcode. De prijs van tuingrind bestaat uit 2 onderdelen: het tuingrind zelf en daarnaast de transportkosten. De kuubprijs voor tuingrind zelf, dus zonder transport, ligt tussen de € 65,00 en € 75,00. De totaalprijs is overigens ook mede afhankelijk van de hoeveelheid tuingrind die u gaat bestellen.

De kosten voor transport bepalen, zoals aangegeven, ook mede de tuingrind prijs, zeker bij kleine hoeveelheden. De hoogte van de transportkosten worden, naast het brandstofverbruik, voor het grootste deel bepaald door de transporttijd. Het bezorgen van tuingrind kost doorgaans meer tijd dan men in eerste instantie denkt:

  1. Het tuingrind wordt geladen in een vrachtwagen (kipper) of het moet worden gestort in big bags;
  2. De chauffeur rijdt naar de locatie van de aanvrager, overlegt met de aanvrager waar het tuingrind gestort moet worden (of waar de big bags tuingrind geplaatst moeten worden);
  3. Na het bezorgen rijdt de chauffeur weer terug naar het distributiepunt.

Het bezorgen neemt dus zo een uurtje of meer in beslag, afhankelijk van waar het grind bezorgd moet worden. Hoe meer tuingrind u bestelt, hoe lager u naar verhouding betaalt voor de totale transportkosten, wat weer zorgt voor een aantrekkelijke tuingrind prijs.

De tuingrind prijs wordt mede bepaald door de afstand tot het distributiepunt

Tuingrind.net heeft diverse distributiepunten waar we vanuit bezorgen en dat heeft een gunstige invloed op de tuingrind prijs. Woont u dicht bij het distributiepunt, dan kunnen we u op basis van uw postcode een extra voordelige prijs bieden. Het los storten van tuingrind is bij grotere hoeveelheden goedkoper dan tuingrind bezorgen in big bags. Dat heeft te maken met het type transport: een big bag tuingrind wordt bezorgd met een stenentrailer of een portaalwagen. Door uw postcode in te voeren in het invoervenster, rechts bovenin deze webpagina, kunnen we de afstand tot het distributiecentrum bepalen en u een gunstige tuingrind prijs bieden.

Een gunstige tuingrind prijs per kuub door groot in te kopen

Tuingrind.net heeft gunstige prijsafspraken kunnen maken met diverse grondstofproducenten. Door groot in te kopen, kunnen we u een gunstige tuingrind prijs per kuub bieden. Biedt Tuingrind.net dan altijd de gunstigste prijs voor tuingrind? In veel gevallen wel, maar met name de afstand tot aan het distributiepunt bepaalt de prijs. We vinden het belangrijk u een gunstige prijs te kunnen bieden, maar we vinden een goede kwaliteit leveren belangrijker. Tuingrind.net biedt u prima tuingrind voor een gunstige prijs.

Waarom tuingrind laten bezorgen door ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Voordelig tuingrind bestellen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Tuingrind kopen is eenvoudig
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig tuingrind betalen met iDeal van Mollie

www.tuingrind.net

Tuingrind voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Tuingrind.net bezorgt alleen in Nederland!